EnglishRomanian

Ce pietre ti se potrivesc in functie de ziua de nastere

Ce pietre ti se potrivesc in functie de ziua de nastere

Ce pietre ti se potrivesc in functie de ziua de nastere

 

Știai că personalitatea ta este influențată de pietre prețioase în funcție de ziua de naștere? Există numeroase studii care confirmă că ar exista o legătură între ziua de naștere și o anume piatră prețioasă pentru fiecare.

Chiar dacă îți vine greu să crezi, există pietre prețioase în funcție de ziua de naștere care ți se potrivesc și care îți influențează întreaga viață fără ca tu să îți dai seama măcar.

Asemenea metalelor, pietrele prețioase precum și culorile emit vibrații energetice, având proprietăți terapeutice. Energia benefică a acestor pietre poate fi activată de fiecare dintre noi purtându-le ca ornamente sub formă de inele și coliere sau ținându-le peste noapte în apă rece, care se va consuma a doua zi.

Pietrele prețioase în funcție de ziua ta de naștere te pot ajuta, pot degaja și acumula energie prin vibrațiile lor negative și pozitive. Ele activează centrii energetici din corp și ajută la dezvoltarea sensibilității.

Înainte de a afla ce pietre prețioase în funcție de ziua de naștere ți se potrivesc, este important să știi câteva lucruri despre toate pietrele prețioase importante.

- Topazul favorizează pasiunea și eliberează corpul de teamă. Topazul conferă forță și inteligență. Trebuie purtat pe arătătorul drept sau în jurul gâtului într-un colier. Conține elemente precum: foc, eter și aer.

- Ametistul face parte din lista de pietre prețioase care în funcție de ziua de naștere îți influențează starea. Este o piatră care conferă demnitate, iubire, compasiune și speranță. Această piatră ajută la controlul unui temperament emotiv cât și în anumite dezechilibre.

- Safirul are efect de neutralizare, contraatacă efectele negative ale planetei Saturn și ajută în caz de reumatism, sciatică, boli neurologice, epilepsie, isterie și în alte afecțiuni.

- După ce ai consultat lista de pietre prețioase în funcție de ziua de naștere și ai constatat că Diamantul este în dreptul zilei tale, trebuie să știi că energia acestei pietre foarte prețioase degajă vibrații subtile spre inimă, creier și țesăturile mai profunde. Diamantul este folosit drept tonic cardiac, iar în ce privește acest tratament, diamantul trebuie ținut într-un pahar cu apă rece peste noapte, iar apa poate fi băută a doua zi.

- Perla este un produs organic, conține carbonat de calciu și provoacă vibrații calmante vindecătoare purificând în același timp sângele. Sub formă de cenușă purificată este utilizată intern în afecțiunile stomacului și împotriva inflamațiilor intestinale.

Lista cu pietrele naturale care iti aduc noroc in functie de ziua in care te-ai nascut:

1, 10, 19, 28 - Chihlimbar, Topaz

2, 11, 20, 29 - Pietre verzi

3, 12, 21, 30 - Ametist

4, 13, 22, 31 - Pietre albastre, safir

5, 14, 23 - Diamant

6, 15, 24 - Turcoaz, Smarald

7, 16, 25 - Perla, Ochi de Pisica

17, 26 - Pietre negre

9, 18, 27 - Pietre albastre, violet

Pietrele care iti aduc noroc in functie de cifra destinului:

Cei care au cheia destinului "1" trebuie sa poarte Chihlimbar.

Cei care au cheia destinului "2" trebuie sa poarte pietre verzi.

Cei care au cheia destinului "3" trebuie sa poarte Ametist.

Cei care au cheia destinului "4" trebuie sa poarte pietre albastre.

Cei care au cheia destinului "5" trebuie sa poarte Diamante.

Cei care au cheia destinului "6" trebuie sa poarte Turcoaz.

Cei care au cheia destinului "7" trebuie sa poarte Perle.

Cei care au cheia destinului "8" trebuie sa poarte Diamant negru.

Cei care au cheia destinului "9" trebuie sa poarte Topaz.

 

Sursa: click.ro

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe