EnglishRomanian

Ce înseamnă orele zodiacului chinezesc

Ce înseamnă orele zodiacului chinezesc

Ce înseamnă orele zodiacului chinezesc

 

   Dacă v-a interesat de ceva timp feng shui-ul, este posibil să fi observat că există o legătură intre feng shui și animalele din zodiacul chinezesc. S-ar putea să fiți familiarizați și cu sărbătorile anuale colorate care sărbătoresc Anul Nou Chinezesc pe tot globul.
 

   Sistemul celor patru piloni

    În Asia, există un sistem de astrologie care se numește Patru Piloni ai Destinului, cunoscut și sub numele de Bazi, care este utilizat împreună cu feng shui. Cea mai cunoscută parte a acestei astrologii chineze sunt cele douăsprezece animale zodiacale: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, berbec (capră sau oaie), maimuță, cocoș, câine și porc (sau mistreț). Aceste animale sunt cel mai bine cunoscute pentru conexiunile lor de anul. În fiecare an există un animal zodiacal chinez corespunzător și se deplasează într-un ciclu de doisprezece ani. De exemplu, 2021 este anul boului, 2022 este anul tigrului, 2023 este iepurele și așa mai departe.

   Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că nu există doar un animal legat de anul nașterii tale, ci și de luna, ziua și ora! De aceea se numește „cei patru” stâlpi, câte un stâlp pentru anul, luna, ziua și ora nașterii tale. Anul este cea mai largă perioadă de timp, deci cea mai generală. Următoarea este luna, apoi ziua (adesea numită „daymaster”). Ora este cea mai mică și mai precisă, deoarece acoperă o fereastră de două ore. Prin urmare, ora nașterii tale este destul de personală și îți poate oferi o perspectivă asupra emoțiilor tale interioare.

   Fiecare semn animal are, de asemenea, unul din cele cinci elemente corespunzătoare, zona feng shui bagua, organul, culorile, partea corpului și multe altele. Lista este interminabilă. Calculele celor patru piloni pot ajuta și informa un practicant feng shui pentru a evalua casa și qi-ul (energia forței de viață) a clientului într-o varietate de moduri. Câteva exemple includ evaluarea energiei care susține acasă pe baza hărții natale, precum și a perioadei astrologice actuale numite „ciclul norocului”, revizuirea compatibilităților cu cinci elemente și, desigur, o prognoză astrologică.
 

   Graficul orelor semnului zodiacal chinezesc

Orele semnului zodiacal chinezesc

Orele semnului zodiacal chinezesc
Zodiac Animal Denumire chineză ore corespunzătoare
Şobolan Zi 子  11 p.m. to 1 a.m.  (23.00 to 1.00)
Bivol Chou 1 a.m. to 3 a.m. (1.00 to 3.00)
Tigru Yin 3 a.m. to 5 a.m. (3.00 to 5.00)
Iepure Mao  5 a.m. to 7 a.m. (5.00 to 7.00)
Dragon Chen 辰 7 a.m. to 9 a.m. (7.00 to 9.00)
Şarpe Si 巳 9 a.m. to 11 a.m. (9.00 to 11.00)
Cal Wu 午 11 a.m. to 1 p.m. (11.00 to 13.00)
Berbec Wei 未 1 p.m. to 3 p.m. (13.00 to 15.00)
Maimuţă Shen 申 3 p.m. to 5 p.m. (15.00 to 17.00)
Cocoş You 5 p.m. to 7 p.m. (17.00 to 19.00)
Caine Xu 7 p.m. to 9 p.m. (19.00 to 21.00)
Porc Hai 9 p.m. to 11 p.m. (21.00 to 23.00)

Ce înseamnă orele zodiacului chinezesc-ceas

   Găsiți-vă semnul animalului din ora zodiacului chinezesc

   Aruncați o privire la graficul nostru de mai sus și vedeți ce animal zodiacal chinezesc corespunde momentului dvs. de naștere. Ora dvs. de naștere se bazează pe ora locală în care v-ați născut.

   După cum puteți vedea, cele douăsprezece animale se împart în ferestre de două ore. Interesantul orelor este că ora șobolanului este la 11 p.m. până la 1 dimineața, care sunt cele mai multe ore ale zilei, pe la miezul nopții. La capătul opus se află ora Calului, care este între orele 11:00 și 13:00. sau midi, considerate cele mai yang ore ale zilei.

   Dacă toate acestea îți stârnesc interesul, îți recomandăm să lucrezi cu un practicant calificat din cei patru piloni pentru a obține citirea și previziunea hărții tale natale. Există, de asemenea, cărți uimitoare de cercetat și vă puteți înscrie la o clasă pentru a vă scufunda cu adevărat în această practică divinatorie antică. Cei patru stâlpi ai Destinului vă pot ajuta să aflați mai multe despre dvs., despre ceilalți, despre casa voastră și chiar despre modul în care oamenii de pe pământ se conectează la corpurile cerești ale cerurilor.

Pagina principalaUrmatorul articol
Distribuie mai departe