In anul 2021 va trebui sa va concentrati energia asupra prosperității pentru dumneavoastra și familia dumneavoastră. Ar trebui să dati mai multa atentie stabilitatii mentale și să vă consolidați relațiile emoționale. Familia este importantă; prin urmare, ar trebui să fiți mereu acolo pentru familie si prieteni.
Aceste cristale pot fi folosite pentru a stimula distractia si aventura. Ele asigura protectie pentru o calatorie in siguranta. Iata care sunt cele 7 cristale pe care trebuie sa le ai cu tine intr-o excursie:
Structura moleculara a cristalelor si pietrelor semipretioase rezoneaza la anumite frecvente, care pot corespunde cu propriile campuri energetice, ajutang la echilibrarea energiei si imbunatatirea bunastarii noastre. Deci, data viitoare cand urci in pat, incearca sa dormi cu aceste cristale langa tine pentru a-ti imbunatati somnul:
Daca iti doresti sa atragi iubire si energii potrivite in jurul tau, una dintre metodele pe care le poti folosi este cea a terapiei prin cristale. Cristalele reprezinta ceva aparte in cazul fiecarei fiinte si indiferent de modul in care sunt folosite, minunatele daruri pe care pamantul ni le ofera imprastie culori superbe si bucura privirea persoanei care le poarta.
De mii de ani, civilizaţiile antice au folosit cristale pentru a elibera blocajul mental, fizic şi spiritual. Deoarece cristalele provin de pe Pământ, când sunt aşezate pe corp, v ă ajută să v ă conectaţi la energia de vindecare a planetei, permiţându-v ă să v ă simţiţi mai relaxaţi şi mai echilibraţi. Fiecare cristal are proprietăţi şi energii unice pentru a vindeca diferite aspecte ale vieţii voastre.
  Cristale cu varf si piramide din pietre semipretioase   Pietrele din fotografii sunt disponibile in magazinul...
Cabochoane din pietre semipretioase in magazinul StoneMania Bijou   In fotografiile de mai jos va prezentam cabochoanele din...
  Fotografii din magazinul StoneMania Bijou Septembrie 2017   Cateva fotografii cu bijuteriile din magazinul de...
Știai că personalitatea ta este influențată de pietre prețioase în funcție de ziua de naștere? Există numeroase studii care confirmă că ar exista o legătură între ziua de naștere și o anume piatră prețioasă pentru fiecare.
Fiecare piatră şi fiecare cristal vibrează şi lumina pe care o degajă are un efect benefic asupra sănătăţii şi a frumuseţii tale. Aceste pietre, purtate zilnic sau în momentele dificile, te ajută să-ţi armonizezi psihicul şi fizicul.
Piatra Pi Piatra Pi sau Piatra de Tratament este poarta catre lumea invizibila a Pastratorilor Pamantului si a...
1 2 3 4