EnglishRomanian

Atacul energetic: manifestari si protectie

Atacul energetic manifestări și protecție

Atacul energetic: manifestări și protecție

Dacă uneori te simți inconfortabil în preajma unor persoane, iar energia din jur ți se pare apăsătoare, este posibil să fii victima unui atac energetic. Acestea sunt destul de comune și nu reprezintă un pericol major, dar, este bine să înveți să le recunoști și să le combați, pentru bunăstarea ta spirituală și psihică.

Ce este un atac energetic?

Un atac energetic reprezintă un transfer de energie negativă între doi indivizi, fie că aceștia se cunosc sau nu. Totuși, este necesară o conexiune între cele două persoane, care poate fi reprezentată de o rudă, un coleg sau chiar un prieten din copilărie.

Atacurile energetice pot fi de mai multe tipuri:

  • Accidentale – atunci când ai o conexiune emoțională puternică cu cineva și îți faci griji pentru binele său, de exemplu, acea persoană poate prelua o bună parte din emoțiile negative asupra sa, ca și cum i-ar aparține.
  • Deliberate – atunci când emițătorul direcționează în mod voit ură, gelozie, furie sau alte emoții și gânduri negative înspre o altă persoană. Ca rezultat, acel om se va simți rău și va fi vulnerabil sau chiar bolnav, fără a avea un motiv concret.

Atacul energetic manifestări și protecție1Indiferent de natura atacului, persoana către care este direcționat îl poate primi, dar îl și poate da mai departe, fără voie, sub formă de emoții și sentimente.

Care sunt semnele unui atac energetic?

Poate să îți fie ceva mai dificil la început să îți dai seama că ai de-a face cu un atac energetic, deoarece simptomele îți pot fi cunoscute. Totuși, trebuie să fii atent la intensitatea cu care le simți. De exemplu, unii oameni experimentează oboseală extremă, anxietate, coșmaruri, emoții negative, paralizie spirituală și probleme cu distingerea realității.

Cum te poți proteja de atacul energetic?

  • Înconjoară-te de lumină – una dintre metodele de a scăpa de atacul energetic este să vizualizezi și să meditezi pentru protecție și ajutor. Trebuie să îți vizualizezi inima ca pe o flacără albă, care crește, odată cu lumina și circulă prin tot corpul tău. În acest timp poți repeta o mantra care să te ajute: „Sunt protejat și ghidat divin. Sunt lumină. Sunt iubire.”
  • Acționează în vis - multe dintre atacurile energetice se pot petrece în timpul somnului, sub formă de coșmaruri. Dacă te confrunți cu astfel de situații îți recomandăm să începi să ții un jurnal de vise, în care să îți notezi tot ceea ce îți amintești de pe parcursul nopții. Înainte să adormi invocă spiritele să te protejeze și să te ghideze prin lumea viselor și repetă această cerință de câteva ori, ca pe o mantra.
  • Curăță-ți aura – pentru a te asigura că ai combătut cu succes un atac energetic, ai nevoie de o ceremonie de curățare. Pentru aceasta îți recomandăm să ai la îndemână o plantă medicinală, precum salvie și cristale pentru purificarea energiei. Dă foc salviei și plimbă fumul în jurul corpului tău, apoi direcționează-l prin locuință. Insistă pe zona patului, dacă te confrunți cu atacuri energetice în timpul somnului.

Concentrează-te pe eliminarea energiilor negative și păstrează în minte și în suflet lumina, invitând energia pozitivă în preajma ta. Nu uita să menționezi și o mantra, precum „Eliberez energiile negative pentru a-mi îndeplini scopul măreț”.

Atacurile energetice nu sunt ușor de recunoscut și combătut, dar, cu ajutorul tehnicilor potrivite te poți proteja împotriva acțiunii lor negative. Nu uita să pui în aplicare metodele de combatere și să îți rostești mantra care să te ajute!

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe