EnglishRomanian

5 sfaturi pentru a obtine rezultate cu bijuteriile din cristale vindecatoare

5 sfaturi pentru a obtine rezultate cu bijuteriile din cristale vindecatoare

5 sfaturi pentru a obtine rezultate cu bijuteriile din cristale vindecatoare

Fie că este vorba de școala ta, de vacanță sau de viața ta în general, este important să profiti la maximum de fiecare oportunitate. Vindecarea bijuteriilor din cristal nu este diferită. Cristalele sunt instrumente pe care le poți folosi pentru a te ajuta să faci schimbările pe care trebuie să le faci pentru o viață mai bună. Ca instrumente, cristalele nu pot funcționa decât dacă lucrați cu ele. Dacă te aștepți ca cristalul tău să facă toată treaba, te poți aștepta să fii dezamăgit. Dar dacă ești dispus să-ți investești propria energie în acest proces, capacitatea ta de transformare cristalizată este nemărginită. Pentru a profita de oportunitatea dvs. de cristal, urmați acești pași simpli pentru a profita la maximum de bijuterii.

Nu te poți aștepta ca cristalele tale să-ți transforme magic viața peste noapte – nu este magie. Au nevoie de timp și dăruire. Energia unui cristal vibrează cu proprietăți care sunt potrivite în mod unic pentru a se conecta cu propria noastră energie și intenție. Aceste proprietăți pot curăța, alinia și chiar ridica câmpul nostru energetic. Deci, în timp ce unele cristale pot aduce liniște sufletească, altele vor stimula impulsul. Odată ce ai determinat ce energie trebuie să aduci în viața ta, poți alege cristalul cu energia potrivită. Am alcătuit o listă cu sfaturile noastre preferate pentru a profita la maximum de bijuteriile tale de cristal vindecătoare:
Curăță-ți în mod regulat bijuteriile cu cristale vindecătoare

Curățarea bijuteriilor din cristal este un pas important, deoarece purifică cristalul de orice energii pe care le-ar fi captat pe parcursul zilei și vă asigură că lucrați dintr-o ardezie energetică curată. Pentru a vă curăța bijuteriile , le puteți păta cu fumul de salvie arzătoare sau de palo santo , le puteți pune sub soare sau lună timp de cel puțin patru ore, le puteți îngropa în pământ câteva ore sau le puteți lăsa să se curețe peste noapte pe o bucată de cuarț sau un cristal de selenit. 5 sfaturi pentru a obtine rezultate cu bijuteriile din cristale vindecatoare
Dă-i o intrebuintare

Stabilește o intenție pentru ceea ce ai dori să realizezi cu bijuteriile tale de cristal vindecătoare. Numim asta oferind un loc de muncă cristalului tău . Toți – inclusiv un cristal – sunt mai productivi atunci când au simțul direcției. A oferi bijuteriilor tale o slujbă îi infuzează energia cu ceea ce vrei să te ajute, astfel încât să poată trimite această intenție în univers. Această practică este, de asemenea, benefică prin faptul că te ajută să reafirmi ce progres ai vrea să faci în viața ta. Ține minte, aceasta este o călătorie pe care tu și cristalele tale o parcurgeți împreună .
Totul este despre consecvență

Cu excepția dușului și când mergeți la culcare, purtați-vă bijuteriile de cristal în mod constant pentru o perioadă de timp - 10 zile, 21 de zile sau, preferatul nostru personal, 40 de zile. Această perioadă de timp solidifică legătura energetică dintre tine și cristalele tale și scopul lucrului tău împreună. Schimbarea adevărată necesită consecvență. Programându-ți cristalul cu energia intenției tale, îți programezi și mintea cu afirmații pozitive . Insuflați comportamente benefice și eliminați treptat modelele de gândire negative care vă țineau înapoi în viață. A uita să-l porți chiar și pentru o zi întrerupe acest ciclu. Dacă săriți peste o zi, vă recomandăm să începeți procesul de la capăt, astfel încât să vă puteți programa constant bijuteriile din cristale vindecătoare pentru cele 40 de zile. Această atenție la convingere vă va înălța puterea personală și vă va deschide să recunoașteți și să profitați de noile oportunități pe care universul ți le trimite în cale.
Urmăriți călătoria dvs

Documentați ce se întâmplă, astfel încât să puteți reveni și să vedeți progresul pe care l-ați făcut. Sușurile și coborâșurile și tot ce este între ele. Uneori, lucrurile pe care le considerăm negative la momentul respectiv ne deschid de fapt către noi oportunități și descoperiri pe drum. Păstrează un jurnal de conștientizare a experienței tale. Dacă nu ești cineva căruia îi place să-l noteze, păstrează înregistrările audio! Alegeți orice mediu vi se pare potrivit.
TU ești Magia

Ca orice program nou, este nevoie de timp și consecvență pentru a obține rezultate. Lucrul cu bijuteriile tale de cristal nu este diferit. Dar magia nu este cristalul; esti tu . Nu face treaba, tu faci treaba. Ai puterea de a-ți revendica viața și de a face alegeri care să te mute în direcția în care vrei să mergi. Cristalele sunt aliați în călătoria ta. Instrumente care vă ajută să ajungeți acolo unde doriți.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe