EnglishRomanian

5 moduri simple pentru a folosi feliile de cristal

5 moduri simple pentru a folosi feliile de cristal

5 moduri simple pentru a folosi feliile de cristal

O felie de cristal este o formă extrem de utilă de păstrat în colecția ta de cristale. O felie de cristal este pur și simplu o bucată plată dintr-un cristal. Această formă îl face extrem de ușor de utilizat pentru meditație, aranjarea corpului, grilaj și pentru altar. Am descoperit că utilizarea diferitelor forme și formațiuni de cristale îmbunătățește proprietățile cristalului în moduri diferite.
Cum se utilizează feliile de cristal
Pune o felie de cristal pe al treilea ochi în timpul meditației

Pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a vă concentra asupra celui de-al treilea ochi în timpul meditației, plasați un cristal al treilea ochi puternic între sprâncene. O felie de Mossagat (Agat de muschi) este piatra ideal5 moduri simple pentru a folosi feliile de cristală pentru asta. Mossagatul are o conexiune puternică cu intuiția ta și se crede că vă ajută să vă extindeți cunoștințele și intuițiile dintr-o stare superioară de conștiință.
Creați un aspect puternic al corpului pentru vindecarea chakrelor

Deoarece plăcile sunt întinse plate, acestea sunt ideale pentru a vă îmbina corpul. Nu numai că vor rămâne pe loc, dar vor acoperi și o parte mai mare a corpului tău cu energie cristalină. Unul dintre beneficiile utilizării unei felii de cristal este că puteți pune un cristal suplimentar deasupra ei pentru a-i amplifica energia. Folosiți o felie de fluorit verde cu o piatră de cuarț roz deasupra ei pentru o combinație care deschide inima. Felia de cristal de labradorit va energiza, de asemenea, toate chakrele tale, așa că așezarea acesteia pe fiecare chakră îți va curăța aura.

Feliile de cristal sunt de asemenea utile pentru a crea o grilă de cristal. Ele vă permit să adăugați un alt strat de energie la rețea. Puteți include o felie de piatră de dragon într-o rețea de protecție sau o felie de fluorit verde într-o rețea de curățare. Le puteți folosi pe cont propriu sau puteți adăuga un alt cristal deasupra.

Pune în scenă un altar frumos

Puteți folosi felii pe altar pentru a afișa cristale mai mari deasupra, dând altarului dvs. un sentiment cu adevărat sacru. Plasarea unui alt cristal deasupra unei felii de fluorit verde o va curăța. Dacă aveți o statuie a unei zeițe sau a unei zeități mici, puteți plasa ofrandele lor pe o felie de cristal pentru o ofrandă energetică suplimentară.
Afișați feliile dvs. de cristal în decorul casei

Felii de cristal pot fi încorporate în decorul casei tale pentru a adăuga un plus subtil de energie designului tău. Puteți să vă plasați produsele de înfrumusețare pe felia de lepidolit pentru a le infuza cu energia frumuseții. De asemenea, puteți pune ierburile, vitaminele sau tincturile deasupra unei felii de fluorit verde pentru a le curăța. Sunt atât de simplu de inclus în multe zone ale casei, așa că pur și simplu alegeți ce energie doriți în acel spațiu și plasați felia de cristal acolo.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe