Ulei vegetal de Susan Bio virgin, Ecocert / Cosmos, Mayam 100ml

1 Review-uri Scrie o recenzie
1653 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
UVG273273
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Ulei vegetal de Susan Bio virgin, Ecocert / Cosmos, Mayam 100ml

Grație concentrației în acizi grași esențiali, este apreciat pentru efectul regenerator, nutritiv și restructurant asupra pielii. Este un ingredient de bază pentru creme de plajă, uleiuri de masaj, tratamente ayurvedice și în aplicații pentru înfrumusețarea pielii și părului.

Ulei de Susan - descriere, recomandări

Semințele de susan, care conțin peste 50% substanțe grase din care, prin presare la rece, se obține un ulei de calitate superioară. Uleiul din semințe de susan este o sursă excelentă de acizi grași mono-nesaturați și poli-nesaturați, conține fitosteroli, antioxidanți și un complex de vitamine și glicoproteine care sunt componente importante ale stratului cornos.

Metoda de obținere: prin presare la rece și filtrare

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert 

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Pe piele: absorbție bună, senzație destul de uscată

Ingrediente (INCI): sesamum indicum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com


Proprietățile uleiului de susan 

  • regenerator, menține integritatea țesutului cutanat
  • nutritiv și restructurant
  • ajută la menținerea hidratării pielii
  • întârzie procesul de îmbătrânire cutanată
  • absoarbe o parte din razele UV contribuind la combaterea efcetelor nocive ale expunerii îndelungate sau improprii la soare
  • emolient, antioxidant, anti-age
  • penetrant, nu lasă peliculă grasă pe piele


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea pielii în general
  • îngrijirea pielii uscate, descuamate
  • ten matur, ridat, sensibil
  • îngrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritații
  • îngrijirea pielii afectate de factori externi și expunerea la razele solare
  • ca adjuvant în ameliorarea durerilor osteo-articulare
  • îngrijirea scalpului și a părului
  • masaj facial și corporal


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • simplu sau cu adaos de uleiuri esențiale sau active cosmetice liposolubile, pentru masaje
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, seruri și loțiuni pentru ten
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, lapte de corp
  • ca ingredient în compoziții pentru pregătirea pielii la expunerea la soare
  • în creme și loțiuni pentru îngrijirea pielii delicate
  • ca bază pentru masaj Ayurvedic
  • ca ingredient în balsamuri și unguente pentru dureri articulare
  • inclus în formule de îngrijire capilară: balsamuri, măști, seruri de păr


Sinergii speciale

  • cu ulei de monoi și vitamina E pentru un balsam de păr protector UV
  • cu ulei de morcovi, zmeură și cătină pentru un ulei de plajă
  • cu ulei de aloe vera sau gălbenele și bisabolol pentru aplicații după plajă
  • cu ulei esențial de lavandă și mentă pentru masajul picioarelor obosite
  • cu ulei de vanilie și ulei esențial de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac
  • cu squalan și ulei de trandafiri macerat, pentru masaj facial


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță: a nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic

Proprietăți emolient
Indicații riduri, linii fine
Aplicații săpunuri
Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 100ml

Recenzii clienti

5 din 5
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Ai achizitionat acest produs?
Spune si celorlalti parerea ta pentru a-i ajuta sa faca cea mai buna alegere.
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
alice valentina
alice valentina
Achizitie verificata
11.02.2022
Comentariu
sunt multumita. recomand
Scrie o recenzie

Ulei de Susan Bio virgin (M-1071_MSDS.pdf, 192 Kb) [Descarcare]

Ulei de Susan Bio virgin (M-1071_TDS.pdf, 146 Kb) [Descarcare]

Din aceeasi categorie