Ulei vegetal de Struguri, Mayam 100ml

1462 Lei
(TVA inclus)
in stoc
30 zile
UVG273271
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Ulei vegetal de Struguri, Mayam 100ml

Este un ulei ușor, penetrant, o sursă bogată de compuși fenolici și acid linoleic cu proprietăți de regenerare și restructurare cutanată. Emolient, antioxidant și nutritiv, aduce beneficii pielii și părului deopotrivă.

Ulei din semințe de Struguri - descriere, recomandări

Uleiul extras din semințele de struguri are un conținut ridicat de acid linoleic și compuși fenolici, este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de ten fiind un ulei ușor, non-gras. Este apreciat pentru proprietățile de regenerare a pielii, ajută la menținerea hidratării, luptă împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii cutanate.

Metoda de obținere: extragere din semințe, urmată de rafinare

Proprietăți organoleptice: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate redusă, miros neutru

Pe piele: absorbție bună, senzație uscată

Ingrediente (INCI): vitis vinifera seed oil


Proprietățile uleiului de struguri

  • regenerator, hrănește pielea în profunzime
  • antioxidant, luptă eficient împotriva radicalilor liberi
  • emolient, înmoaie pielea, contribuie la menținerea hidratării și elasticității pielii
  • nutritiv al fibrei capilare


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras
  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • aplicat pe păr, în special pe vârfurile uscate, deteriorate
  • combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri de îngrijire a tenului
  • ca ingredient pentru creme, balsamuri, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient pentru prepararea de măști, creme și balsamuri de păr


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Proprietăți emolient
Aplicații piele toate tipurile

 

Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 100ml

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Ulei de Struguri (M-1268_MSDS.pdf, 202 Kb) [Descarcare]

Ulei de Struguri (M-1268_TDS.pdf, 141 Kb) [Descarcare]