Ulei vegetal de Smochin Barbaria, Mayam 50ml

1887 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
30 zile
UVG273269
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Ulei vegetal de Smochin Barbaria, Mayam 50ml

Este un ulei exotic cu proprietăți de regenerare, nutritive și antiîmbătrânire, benefic pentru tenul matur, pielea lipsită de elasticitate și tonus și în cadrul tratamentelor anti-aging.

Ulei de Smochin de Barbaria - descriere, recomandări

Smochinul de Barbaria produce primăvara flori galbene impresionante, în urma cărora se formează fructele cărnoasecomestibile, de un portocaliu-roșiatic intens. Florile conțin o serie de elemente nutritive, fitosteroli și compuși liposolubili care trec prin macerare în uleiul de bază.
Este un ulei cu proprietăți de regenerare, nutritive și antiîmbătrânire, folosit în special pentru îngrijirea tenului matur, a pielii lipsite de elasticitate și tonus sau în cadrul tratamentelor anti-aging.

A nu se confunda acest ulei macerat cu uleiul presat din semnițele fructului, care este un ulei rar și foarte scump.

Alte denumiri: nopal, fig indian, cactus indian, fig de barbaria, figuier de barbarie, opuntia tuna

Metoda de obținere: prin macerarea florilor uscate în ulei de floarea soarelui rafinat

Proprietăți organoleptice: lichid uleios fin limpede, culoare gălbuie, miros vegetal caracteristic

Compuși principali: acizi grași esențiali polinesaturați: acid linoleic, acizi grași mononesaturați: acid oleic (omega-9), acizi grași saturați: acid palmitic și stearic, trigliceride, fosfolipide, carotenoide, tocoferoli, fitosteroli

Ingrediente (INCI): heliantus annus seed oil, opuntia ficus-indica flower extract


Proprietățile uleiului de smochin

  • antirid, anti-age
  • regenerator al pielii
  • restructurant cutanat
  • sporește fermitatea și elasticitatea pielii
  • nutritiv, emolient
  • protector al filmului hidrolipidic al pielii


Recomandări, aplicații

  • piele uscată, deshidratată
  • ten matur, ridat
  • piele îmbătrânită
  • piele lipsită de elasticitate
  • piele lipsită de tonus și fermitate
  • piele crăpată, aspră, deteriorată
  • îngrijirea pielii gâtului și decolteului


Cum se folosește uleiul de smochin

  • aplicat pur ca atare sau inclus ca și ingredient în diverse preparate cosmetice pentru ten, gât, decolteu
  • creme de zi sau de noapte pentru tenul uscat, deshidratat
  • serumuri și creme de noapte pentru tenul matur, ridat
  • creme și loțiuni pentru pielea lipsită de elesaticitate și fermitate
  • serumuri și creme antirid
  • serumuri, creme și loțiuni pentru conturul ochilor
  • preparate pentru îngrijirea bustului


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță: uz cosmetic

Proprietăți tonic cutanat
Indicații riduri, linii fine
Aplicații piele toate tipurile
Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 50ml

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Ulei de Smochin Barbaria (M-1238_MSDS.pdf, 195 Kb) [Descarcare]

Ulei de Smochin Barbaria (M-1238_TDS.pdf, 144 Kb) [Descarcare]