Ulei vegetal de Margarete, Mayam 50ml

1790 Lei
2238 Lei
(TVA inclus) Discount: 448 Lei
Stoc epuizat
30 zile
UVG273247
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 12 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere

Ulei vegetal de Margarete, Mayam 50ml

Este folosit pentru a îmbunătăți fermitatea pielii, restaurează vitalitatea și tonusul pielii. Este benefic în particular pentru îngrijirea bustului, îngrijirea postnatală, aplicații pe față, gât și decolteu.

Ulei de Margarete - descriere, recomandări

Margaretele sau Bellis (frumos) perennis (etern), cum se mai numesc, sunt florile unei plante prezente pretutindeni în zonele temperate, care a fost utilizată de-a lungul timpului în tratamente cosmetice și nu numai. Este utilizată azi și în homeopatie.

Macerarea uleioasă a acestei flori permite extragerea elementelor prețioase cu proprietăți de tonifiere și refermizare a pielii. În cosmetică uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea în compoziții destinate refermizării bustului, de îngrijire postnatală, pentru refacerea tonusului pielii pe corp, față, gât sau decolteu.

Metoda de obținere: prin macerarea florilor în ulei de floarea soarelui rafinat

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede, culoare galben-verzui, miros lejer vegetal

Compuși principali: acizi grași esențiali polinesaturați: acid linoleic, acizi grași mononesaturați: acid oleic (omega-9), acizi grași saturați: acid palmitic și stearic; beta-mircenă, esteri triterpenoici, arnicină, carotenoide

Pe piele: se absoarbe ceva mai lent, senzație nu foarte grasă

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract


Proprietățile uleiului de margarete 

  • îmbunătățește fermitatea pielii
  • tensor, tonifiant
  • tonic limfatic
  • favorizează circulația sanguină
  • calmant și reparator
  • ușor antiinflamator
  • elasticizant


Recomandări, aplicații

  • piele lipsită de elasticitate și fermitate
  • conturarea și redarea fermității pielii
  • post natal pentru pielea lăsată
  • îngrijirea bustului și al decolteului
  • cuperoză
  • fragilitate capilară, echimoze, vânătăi
  • picioare grele, edeme


Cum se folosește uleiul de margarete

  • aplicat pur pe piele sau inclus ca și ingredient în diverse compoziții
  • preparate tonifiante și îmbunătățește fermitatea pieliie pe abdomen, brațe, coapse
  • serumuri și creme pentru îngrijirea bustului
  • creme și loțiuni pentru tonifierea tenului, gâtului și decolteului
  • preparate destinate elasticizării pielii
  • creme, loțiuni, serumuri pentru ten cuperozic
  • uleiuri sau creme de masaj pentru siluetă
  • preparate pentru masaj după naștere


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță: poate să cauzeze reacții alergice la persoanele sensibile la asteracee; uz cosmetic

Proprietăți tonic cutanat
Indicații riduri, linii fine
Aplicații ten uscat

Specificatii

Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 50ml

Review-uri

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Atasamente

Ulei de Margarete (M-1060_MSDS.pdf, 196 Kb) [Descarcare]

Ulei de Margarete (M-1060_TDS.pdf, 136 Kb) [Descarcare]

Din aceeasi categorie
Cumparate frecvent impreuna
Vizualizate recent