Ulei vegetal de Karanja, Mayam 50ml

1942 Lei
2427 Lei
(TVA inclus) Discount: 485 Lei
Stoc epuizat
30 zile
UVG273244
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 12 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere

Ulei vegetal de Karanja, Mayam 50ml

Este un ulei bogat în substanțe active, versatil, deosebit de apreciat pentru proprietățile sale protectoare UV, antioxidante, anti-aging și regeneratoare.

Ulei de Karanja - descriere, recomandări

Este un ulei bogat în substanțe active, versatil, deosebit de apreciat pentru proprietățile sale protectoare UV, antioxidante, anti-aging și regeneratoare.

Uleiul de karanja este presat din sâmburii arborelui Pongamia, înrudit cu arborele de Neem, și este utilizat în medicina ayurvedică având proprietăți comune cu uleiul de neem, însă utilizarea este facilă datorită mirosului mult mai agreabil.

Cunoscut pentru abilitatea de a absorbi o parte din radiațiile UV, uleiul de karanja este o alegere bună pentru prepararea cremelor de protecție solară, a cremelor și serurilor pentru regenerarea tenului matur, îmbătrânit, a cremelor și balsamurilor pentru îngrijirea pielii afectate de exzeme, psoriazis, ulcerații și răni minore.
Pentru îngrijirea părului, uleiul de karanja este indicat în compoziții de protecție solară și de protejare a culorii părului, dar și în caz de mătreață, scalp cu probleme.

Metoda de obținere: prin presarea la rece din sâmburi

Proprietăți organoleptice: lichid uleios de culoare galben-maroniu, miros specific de oleaginoase
Are o textură bogată, destul de grasă; este un ulei stabil oxidativ.

Ingrediente (INCI): Pongamia glabra seed oil


Proprietățile uleiului de karanja

  • absoarbe o parte din radiațiile UV
  • fotoprotector, antiradicalar
  • antioxidant
  • regenerator cutanat
  • antimicrobian
  • ușor astringent
  • emolient
  • anti-aging
  • anti-mătreață


Recomandări, aplicații

  • creme și uleiuri de plajă
  • creme de față și de corp cu protecție solară
  • preparate cosmetice ”after-sun”
  • creme și seruri pentru ten matur
  • creme anti-aging
  • BB cream, CC cream, fond de ten
  • tratamente preventive antiîmbătrânire
  • creme, balsamuri și emulsii pentru pielea deteriorată
  • eczeme, psoriazis, ulcerații, răni minore
  • măști și balsamuri capilare pentru scalp problematic
  • măști și tratamente anti-mătreață
  • creme, balsamuri și seruri pentru păr vopsit
  • balsamuri și măști de păr, pentru luciu și hrănire


Cum se folosește uleiul de karanja

  • se recomandă combinarea cu alte uleiuri sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice
  • nu este indicată utilizarea pe piele ca atare, se folosește în dozaj de până la 20% în compozițiile aplicate pe corp, și până la 80% în cele aplicate pe față, păr sau pe suprafețe mai mici de piele
  • amplifică factorul de protecție solară a compozițiilor ce conțin filtre minerale, astfel, pentru prepararea cremelor solare se va combina cu essesol sau oxid de zinc/dioxid de titan
  • este un ulei foarte bogat în substanțe active, este contraindicată aplicarea la copiii mai mici de 3 ani


Mod de păstrare: este un ulei oxidativ stabil, se depozitează la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se efectua un test de toleranță pe pliul cotului cu 48 de ore înainte de folosire, a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a nu se folosi pentru copiii mai mici de 3 ani

Proprietăți regenerator
Indicații psoriazis, piele solzoasă
Aplicații ten matur

Specificatii

Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 50ml

Review-uri

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Atasamente

Ulei de Karanja (M-1452_MSDS.pdf, 211 Kb) [Descarcare]

Ulei de Karanja (M-1452_TDS.pdf, 150 Kb) [Descarcare]

Din aceeasi categorie
Vizualizate recent