Ulei vegetal de Crin alb, Mayam 50ml

Ulei vegetal de Crin alb pentru îngrijirea zilnică a pielii, folosit ca atare sau în creme și seruri, ajută la catifelarea tenului și la uniformizarea aspectului pielii.
3000 Lei
Stoc epuizat
30 zile
UVG273238
  • Informatii si Beneficii
    • — Retur gratuit în 30 de zile
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat de garanție și conformitate
    • — Livrare rapidă în România
    • — Easybox 12 lei | Curier 18 lei

Descriere

Ulei vegetal de Crin alb, Mayam 50ml

Uleiul de crin îmbunătățește luminozitatea pielii, estompează semnele de îmbătrânire și este utilizat în aplicații cosmetice pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții, prevenirea pigmentării pielii.

Ulei de Crin alb  - descriere, recomandări

Cunoscut pentru proprietățile sale de iluminare a pielii, uleiul de crin este folosit în aplicații cosmetice pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții, prevenirea pigmentării pielii.

Metoda de obținere: prin macerarea florilor de crin alb în ulei de floarea soarelui rafinat

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede, culoare gălbuie, miros lejer vegetal - nu miroase ca florile de crin!

Compuși principali: acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), fitosteroli, alcaloizi, tocoferoli

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract


Proprietățile uleiului de Crin alb 

  • iluminează pielea și poate preveni apariția petelor
  • atenuează petele pigmentare
  • redue roșeața
  • uniformizează tenul
  • calmează pielea iritată
  • ușor antiinflamator


Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pielii pe corp, gât și decolteu
  • pete pigmentare, pete maronii
  • piele afectată de pete de bătrânețe
  • piele iritată, cu roșeață
  • îngrijirea mâinilor
  • îngrijirea pielii în perioada sarcinii


Mod de utilizare

  • se poate folosi ca atare pe piele sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice
  • este un ulei neparfumat, nu are mirosul specific al florilor de crin
  • ca ingredient pentru seruri, creme, emulsii, balsamuri, lapte de corp, cremă de mâini
  • în emulsii se poate include în faza grasă, suportă încălzire


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera; uz cosmetic

Proprietăți emolient
Indicații pete pigmentare
Aplicații piele toate tipurile

Specificatii

Tip produs
  • Ulei natural
Cantitate
  • 50ml
Materiale folosite
  • Ulei natural
Pentru / Beneficii
  • Aromaterapie ,
  • Catifeleaza pielea
Producator
  • Mayam
Fotografiile produsului
Fotografiile produsului sunt 100% reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.
TVA
Pretul produsului include TVA. Nu veti plati nimic in plus.

Review-uri

Alți clienți așteaptă părerea ta. Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Atasamente

Ulei de Crin alb (M-1130_MSDS.pdf, 195 Kb) [Descarcare]

Ulei de Crin alb (M-1130_TDS.pdf, 151 Kb) [Descarcare]