Ulei vegetal de Coacăze negre, Mayam 25ml

1330 Lei
(TVA inclus)
in stoc
30 zile
STM066973
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Ulei vegetal de Coacăze negre, Mayam 25ml

Bogat în substanțe regeneratoare și antioxidante, este o alegere bună pentru aplicații antirid și anti-aging, este recomandat în special pentru tenul matur, tern, cu aspect îmbătrânit.

Ulei de Coacăze negre - descriere, recomandări

Bogat în substanțe regeneratoare și antioxidante, este o alegere bună pentru aplicații antirid și anti-aging, este recomandat în special pentru tenul matur, tern, cu aspect îmbătrânit. Se poate folosi și în preparate destinate îngrijirii pielii sensibile.

Metoda de obținere: prin presare urmată de rafinare

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare gălbuie, vâscozitate redusă, miros fin caracteristic

Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară și conferă senzație destul de uscată

Ingrediente (INCI): ribes nigrum seed oil


Proprietățile uleiului de coacăze negre 

  • antirid, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii
  • antioxidant, contribuie la reducerea proceselor oxidative și a daunelor cauzate de radicalii liberi
  • anti-age, contribuie la menținerea unui aspect mai tânăr și sănătos al pielii
  • regenerator și revitalizant
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • calmant și antiinflamator, ajută la reducerea proceselor inflamatorii cutanate
  • atenuează roșeața și iritațiile pielii
  • contribuie la protejarea barierei hidrolipidice a pielii


Recomandări, aplicații

  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea tenului matur, ridat, tern, cu aspect obosit
  • în tratamente antirid preventiv și curativ
  • îngrijirea pielii cu elasticitate scăzută
  • îngrijirea pielii afectate de iritații, eczeme, roșeață
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, reactive
  • îngrijirea mânilor și a unghiilor
  • îngrijirea părului


Cum se folosește uleiul de coacăze în cosmetică

  • se poate folosi pe piele ca atare sau ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • combinat cu alte uleiuri vegetale, ca ulei facial sau ser uleios
  • ca ingredient în creme, seruri, emulsii, balsamuri, măști
  • ca ingredient pentru prepararea de creme de zi, creme de noapte, seruri, cremă contur de ochi
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și balsamuri destinate îngrijirii pielii cu probleme
  • alături de alte ingrediente pentru prepararea de creme de mâni
  • simplu, aplicat pe păr pe vârfurile uscate sau combinat cu alte ingrediente pentru prepararea de măști, creme și balsamuri capilare


Mod de păstrare: la loc uscat, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Proprietăți calmant cutanat
Indicații riduri, linii fine
Aplicații piele toate tipurile
Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 25ml

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Ulei de Coacăze negre (M-1446_TDS.pdf, 142 Kb) [Descarcare]

Ulei de Coacăze negre (M-1446_s.pdf, 79 Kb) [Descarcare]

Din aceeasi categorie