Intarziere comenzi!

Ulei esential de Palmarosa Bio, Mayam 10ml

13.32 Lei

+
in stoc
MAY795537
15.00 lei
30 zile

Descriere

Ulei esential de Palmarosa Bio, Mayam 10ml

Are proprietăți antibacteriene și antifungice de excepție fiind util în deodorante, îngrijirea pielii cu probleme, a scalpului și picioarelor. Este apreciat și pentru efectul de stimulare a circulației periferice și de drenare limfatică.

Palmarosa este o plantă erbacee originară în India, cu flori asemănătoare mușcatei, are frunzele și tulpina subțiri ca iarba. Este recoltat înainte de apariția florilor, astfel frunzele dau un randament mai mare pentru extracția uleiului esențial bogat în geraniol.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din părțile aeriene ale plantei

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros floral, dulce, pregnant

Ingrediente (INCI): cymbopogon martini oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de palmarosa

  • antifungic potent
  • antibacterian cu spectru larg
  • drenant al sistemului limfatic
  • stimulator al circulației periferice
  • regenerator cutanat
  • ușor astringent și cicatrizant
  • tonic al sistemului nervos, pozitivant
  • parfumant cu note dulci-florale


Recomandări, aplicații

  • ameliorarea afecțiunilor cutanate: micoze, eczeme, dermatoze
  • îngrijirea pielii mature, a tenului gras acneic
  • îngrijirea pielii afectate de acnee, cicatrici post acneice, plăgi
  • îngrijirea scalpului afectat de mătreață, seboree
  • igiena și îngrijirea părului gras
  • în deodorante pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute
  • pentru prepararea compozițiilor destinate drenajului limfatic și diminuarea edemelor
  • în caz de circulație sanguină deficitară
  • neutralizarea mirosului neplăcut în caz de transpirațe excesivă, inclusiv la picioare
  • pentru ameliorarea stărilor de stres, anxietate, iritabilitate, oboseală


Mod de utilizare

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, lapte de corp, balsamuri și unguente
  • ca ingredient în deodorante, cremă de picioare
  • inclus în geluri, creme, uleiuri sau loțiuni pentru masaj facial și corporal
  • amestecat cu un ulei vegetal, pentru masaj aromaterapeutic pe abdomen sau la baza coloanei vertebrale
  • ca ingredient în șampoane, balsamuri, măști și frecții capilare
  • difuzat în aer pentru aromaterapie
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide (vezi articol tematic)


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern

Cantitate: 10ml

Ambalare: Sticluta cu picurator

Pretul contine TVA si se refera la 10ml.

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review
Beneficii
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 119 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare