Tarotul Lenormand, 36 carti, Mademoiselle Lenormand, in romana

13 Review-uri Scrie o recenzie
1900 Lei
(TVA inclus)
in stoc
30 zile
DIV137-TAR503311

Cartile nu sunt incluse in promotie!

 • Beneficii
 • Livrare
 • Metode de plata
 • Magazin in Bucuresti
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 199 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
  • — Oriunde in Romania prin curier rapid
  • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
  • — Peste 199 lei transport gratuit
  • — Livrare in 1-3 zile
  • — Ramburs la curier
  • — Online cu card bancar
  • — Plata cu cardul la easybox
  • — Plata cu cardul la FANbox
  • — Plata in magazin
 •  0766613696

  Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere 

 

Prefaţă

Mademoiselle Lenormand a fost cea mai vestită ghicitoare a secolului XIX. Ea a exercitat o influenţă majoră asupra tradiţiei cartomanţiei, iar pachetul de cărţi pe care obişnuia să îl folosească a ajuns să îi poarte numele.

Marie-Anne-Adelaide Lenormand s-a născut la Alençon, în data de 27 mai 1772 (deci în zodia Gemenilor), şi a murit la Paris în data de 25 iunie 1843. După ce şi-a primit educaţia la o mănăstire, ea s-a decis să trăiască în capitală, unde s-a mutat la vârsta de 21 de ani. Prima ei slujbă a fost de spălătoreasă, dar în scurt timp ea s-a asociat cu ghicitoarea Madame Gilbert. Cel care atrăgea clienţii pentru cele două ghicitoare era ucenicul unui măcelar, pe nume Flammermont.

Scurtul sejur într-o închisoare în timpul Revoluţiei Franceze nu i-a afectat cu nimic reputaţia lui Lenormand, iar cea de-a doua încercare a ei de a-şi lansa cariera s-a dovedit a fi un succes atât de mare încât ea a strâns o avere considerabilă. La moartea sa, ea a lăsat moştenire un palat lângă Poissy, o moşie în Alençon şi o casă la Paris.

 

Cărţile divinatorii

Acest pachet de cărţi divinatorii, caracterizate prin sofisticarea şi fineţea rafinată a înaltei societăţi din Franţa în secolele XVIII-XIX, trebuie să fie considerate nişte cărţi de salon. Deşi cărţile divinatorii folosite în pachetul modern sunt de dată mai recentă, ele aparţin unor tradiţii care şi-au avut originea într-o epocă în care burghezia a devenit din ce în ce mai interesată de aspectele oculte şi enigmatice.

Pachetul de cărţi divinatorii este alcătuit din următoarele 36 de cărţi:

 

Interpretarea cărţilor divinatorii

1. CAVALERUL, dacă este situat la distanţă, este purtătorul unor veşti bune venite de departe. Dacă norii apar între tine şi el, acest lucru înseamnă că aduce veşti proaste.

2. FRUNZA DE TRIFOI, înconjurată de nori, indică o stare de durere sufletească. Dacă este apropiată de persoană, această durere sufletească nu va dura mult, ba chiar va avea efecte benefice pe termen lung. Dacă nu există nori, frunza de trifoi aduce fericire şi bunăstare.

3. NAVA indică o moştenire sau o tranzacţie care promite o stare de prosperitate. Dacă nava este apropiată de tine, înseamnă că vei porni la drum, angrenându-te într-o călătorie foarte lungă.

4. CASA, dacă este apropiată de tine, indică noroc în tot ceea ce faci. În centrul acestei cărţi se află un avertisment, care îţi cere să fii extrem de precaut în privinţa tuturor celor din jurul tău.

5. COPACUL, aflat la distanţă, indică o stare de sănătate perfectă, vigoare, o fericire durabilă şi împlinirea tuturor dorinţelor.

6. NORII, dacă sunt orientaţi către tine cu latura lor luminoasă, indică o stare de fericire; în schimb, dacă sunt orientaţi către tine cu latura lor întunecată, reprezintă un semn de rău augur.

7. ŞARPELE, în funcţie de cât de apropiat sau de distanţat este în raport cu persoana indicată, poate sugera o trădare sau o pierdere, ori – în unele cazuri – ipocrizie.

8. SICRIUL face referire la un accident, o boală sau o pierdere, a căror severitate este indicată de apropierea sau de distanţarea cărţii în raport cu persoana respectivă (în cazul de faţă, poziţiile relative ale celor două cărţi sunt extrem de importante).

9. BUCHETUL DE FLORI vesteşte un mare noroc.

10. COASA este un semn de rău augur, care prevesteşte un pericol iminent, dar care nu va dura prea mult – dacă celelalte cărţi din jurul ei sunt pozitive.

11. TOIAGUL sugerează necazuri în familie: o ceartă sau chiar o boală, în funcţie de poziţia cărţii în raport cu persoana respectivă.

12. PĂSĂRILE indică iminenţa unor probleme pe termen scurt, sau – în cazul în care cartea este situată la distanţă – o călătorie prosperă.

13. COPILA face referire la anumite relaţii plăcute, la bunătate şi la blândeţe.

14. VULPEA reprezintă un avertisment cu privire la anumite persoane invidioase sau perverse, dacă se află într-o poziţie apropiată; dacă este situată la distanţă, această carte nu are nicio semnificaţie specială.

15. URSUL face referire la o stare de fericire, dacă este situat la distanţă, dar dacă este etalat în imediata apropiere a persoanei poate indica un avertisment referitor la alte persoane invidioase sau la un alt pericol iminent.

16. STEAUA reprezintă un indiciu al norocului în toate aspectele vieţii persoanei; dacă norii întunecaţi se află însă în imediata ei apropiere, acest lucru indică un ghinion iminent.

17. BARZA, dacă apare în apropierea cărţii personale, indică o schimbare în mediul exterior al persoanei; în schimb, dacă apare la distanţă, face referire la anumite circumstanţe care pot întârzia sau chiar împiedica această schimbare.

18. CÂINELE poate indica prieteni loiali, dacă este situat în imediata apropiere, dar şi prieteni neloiali, dacă este situat la distanţă; dacă este înconjurată de nori, această carte reprezintă un avertisment de a fi precaut în legătură cu falsitatea şi cu trădarea.

19. TURNUL reprezintă un indiciu al unei vieţi fericite de lungă durată; totuşi, dacă este înconjurat de nori, poate indica exact opusul.

20. GRĂDINA, dacă este situată într-o poziţie apropiată, vesteşte o ascensiune în înalta societate, precum şi numeroşi prieteni de mare valoare; în schimb, dacă este situată într-o poziţie îndepărtată, te avertizează în privinţa unor tovarăşi în care nu poţi avea încredere.

21. MUNTELE, dacă este situat în apropiere, indică o serie de duşmani puternici, dar dacă este situat la distanţă, indică o prietenie.

22. CĂRĂRILE fără nori indică o cale de ieşire în afara situaţiei curente (foarte dificile), atât timp cât sunt apropiate de tine! Prezenţa norilor reprezintă un indiciu că nu există nicio cale de ieşire din această situaţie.

23. ŞOARECELE face referire la un furt; în cazul în care cartea este apropiată de tine, vei redobândi cu siguranţă ceea ce ţi s-a furat, dar dacă este aflată la distanţă, trebuie să te împaci cu gândul unei pierderi permanente.

24. INIMA este un semn garantat al norocului şi al bucuriei.

25. INELUL, dacă este situat în partea dreaptă a persoanei (care îşi dă în cărţi) indică o căsnicie fericită; în schimb, dacă este situat în partea stângă a persoanei şi la mare distanţă, vesteşte o lipsă de loialitate a persoanei consoarte şi o despărţire dureroasă de aceasta.

26. CARTEA face referire la un secret.

27. SCRISOAREA indică o veste bună primită de departe, dar dacă norii sunt situaţi în imediata apropiere, ea poate indica o veste proastă.

28. NOBILUL sau BĂRBATUL.

29. FEMEIA sau TÂNĂRA DOMNIŢĂ.

30. CRINII situaţi deasupra cărţii personale indică virtutea; dacă sunt situaţi sub aceasta, indică notorietatea; dacă sunt situaţi în apropiere, fac referire la o viaţă fericită; dar dacă sunt înconjuraţi de nori, pot indica griji familiale.

31. SOARELE aflat în vecinătatea cărţii personale face referire la o stare de fericire, de vitalitate şi de bunăstare; în schimb, dacă este situat la distanţă, poate indica blocaje şi anxietăţi legate de aspiraţiile personale.

32. LUNA, dacă este situată în apropiere, indică o mare onoare; dar dacă este situată la distanţă vesteşte un necaz.

33. CHEIA sugerează un succes dacă este situată în apropiere, sau un eşec dacă este situată la distanţă.

34. PEŞTELE vesteşte un mare noroc şi o afacere de succes; pe de altă parte, dacă este situat la distanţă poate indica un blocaj la adresa ambiţiilor persoanei.

35. ANCORA este un indiciu al succesului comercial şi al prosperităţii generate prin comerţ, poate chiar şi o poveste de iubire; dacă este situată însă la distanţă, poate fi un indiciu al unei dezamăgiri dramatice.

36. CRUCEA este întotdeauna un semn de rău augur; dacă este apropiată de persoana respectivă, ea poate indica un ghinion pe termen scurt.

 

Etalarea cărţilor divinatorii

a) Liniile

Amestecă bine pachetul de cărţi şi cere-i clientului să le taie. Etalează cărţile cu faţa în sus, în patru linii de câte opt. Cele patru cărţi rămase trebuie să fie plasate într-o a cincea linie, de la stânga la dreapta, începând cu cea de-a treia carte din cea de-a patra linie (sub aceasta).

Cartea personală a clientului (sau a persoanei care îşi dă în cărţi) este următoarea: dacă este vorba de o femeie, este cea de-a 29-a carte etalată; dacă este vorba de un bărbat, este cea de-a 28-a carte etalată.

Întrebarea pusă cărţilor trebuie să fie formulată cu mare atenţie şi extrem de precis. Dacă este vorba despre o relaţie amoroasă, nu trebuie să uiţi că actul divinatoriu poate implica un superior, o rudă sau un prieten.

Nu face niciodată greşeala de a interpreta o carte individuală izolată. Mesajul fiecărei cărţi poate fi înţeles doar în relaţie cu celelalte cărţi din jurul ei.

 

b) Etalarea cu şapte cărţi

Cărţile din pachet trebuie să fie etalate integral, cu faţa în sus. Cere-i clientului să identifice două cărţi: mai întâi de toate, pe aceea despre care consideră că aproximează cel mai bine situaţia în legătură cu care doreşte să primească un răspuns; iar apoi, pe aceea care corespunde cel mai bine (în viziunea lui) cu obiectivele urmărite de el.

În continuare, clientul trebuie să aleagă cinci cărţi, care ar putea conduce de la situaţia curentă la îndeplinirea obiectivelor urmărite de el.

 

 

 

Această metodă de etalare a cărţilor necesită o foarte mare atenţie şi introspecţie, dar ajută persoana să îşi pună în ordine ideile şi să obţină o serie de informaţii valoroase legate de situaţia ei.

 

Observaţii de ordin general

Interpretarea mesajului revelat de cărţile divinatorii presupune o imaginaţie foarte vie. Pe de altă parte, este extrem de important să manifeşti o anumită precauţie în ceea ce priveşte formularea interpretării tale.

Cartomanţia este o artă ce poate îmbunătăţi înţelegerea naturii umane. Reţine însă: ea te învaţă foarte multe lucruri nu doar în ceea ce îi priveşte pe clienţii tăi, ci şi în ceea ce te priveşte pe tine!

 

Caracteristici

 • Numărul de cărţi: 36
 • Formatul în cm. (l x L x g): 6 x 9.5 x 1.2
 • Cod de bare: 9786067560497
 • Traducerea: Cristian HANU
 • Titlul original Piatnik Austria: MLLE. Lenormand (194115)
 • Greutate: 64 de grame

 • A apărut în: 2022-01

Interpretarea mesajului revelat de cărţile divinatorii presupune o imaginaţie foarte vie. Pe de altă parte, este extrem de important să manifeşti o anumită precauţie în ceea ce priveşte formularea interpretării tale.
Cartomanţia este o artă ce poate îmbunătăţi înţelegerea naturii umane. Reţine însă: ea te învaţă foarte multe lucruri nu doar în ceea ce îi priveşte pe clienţii tăi, ci şi în ceea ce te priveşte pe tine!

Autor
 • Mademoiselle Lenormand
Colectia
 • Carduri si oracole
Editura
 • Adevar Divin

Recenzii clienti

4.6 din 5
2 stele
0
1 stea
0
Ai achizitionat acest produs?
Spune si celorlalti parerea ta pentru a-i ajuta sa faca cea mai buna alegere.
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Patricia Ana
Patricia Ana
Achizitie verificata
10.02.2024
Comentariu
Le ador!! E foarte usor sa dai in taprt cu ele, pacat ca nu vin ele cu carticica!
MONICA MODORANU
MONICA MODORANU
Achizitie verificata
03.01.2024
Comentariu
Cartile au ajuns la timp, in buna regula! Multumesc pentru eficienta! Sunt micute si subtiri, sper sa reziste!
Postolache Alexandra
Postolache Alexandra
Achizitie verificata
26.11.2023
Comentariu
Sunt foarte mici și subțiri,dar în rest sunt drăgălașe.
Simona
Simona
Achizitie verificata
18.10.2023
Comentariu
Totul a decurs minunar,comanda livrata rapid ,pretul super bun,sunt foarte incantata de cadoul ce l am gasit langa cartile comandate voi revebi si cu alte comenzi
POPESCU Adriana
POPESCU Adriana
Achizitie verificata
14.10.2023
Comentariu
Mulțumesc! Am primit pachetul. Cărțile îmi plac foarte mult.
Ana
Ana
Achizitie verificata
15.06.2023
Comentariu
A fost prima mea comandă și, pe lângă alte lucruri, a fost și acest pachet de cărți pe care l-am primit în stare foarte bună - nicio carte lipsă, nicio carte îndoită.
Magdalena Stoe
Magdalena Stoe
Achizitie verificata
03.03.2023
Comentariu
Produsele au ajuns in stare buna.
Multumesc, Stonemania!
Veronica
Veronica
Achizitie verificata
02.02.2023
Comentariu
Super incantata!!
Promptitudine si calitate!
Multumesc!
TAUTAN Liliana
TAUTAN Liliana
Achizitie verificata
22.12.2022
Comentariu
Produsul a ajuns la timp.
Mulțumesc frumos !
Dorin Preda
Dorin Preda
Achizitie neverificata
17.11.2022
Comentariu
buna.. expedierea a decurs fara probleme din pacate un minus ca acest pachetel vine fara caeticica de interpretare...Multumesc pentru promtitudine si seriozitate!
Scrie o recenzie