EnglishRomanian

Tablou Feng Shui cu Dragon si Pasarea Phoenix - model 3, 20 x 30cm

9800 Lei
(TVA inclus)
in stoc
30 zile
TAB588230
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
  • Categorii similare

Descriere

Tablou Feng Shui cu Dragon si Pasarea Phoenix - model 3, 20 x 30cm

Dimensiuni: 20cm x 30cm

Greutate: 200g

Material: Canvas

Pretul include TVA si se refera la un produs.

Tablou Feng Shui cu Dragon si Phoenix model 3

Ce reprezinta dragonul si Phoenixul in Feng Shui

Cand Dragonul si Phoenixul sunt ilustrate impreuna, ele simbolizeaza un perfect Yin si Yang, o pereche de indragostiti care sunt conectati pentru o eternitate, o casnicie fericita, care este binecuvantata de succes si prosperitate.

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste si este un simbol foarte puternic si important in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguare de sex masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta.

Pasarea Phoenix, regina tuturor pasarilor si simbol suprem al puterii feminine care a renascut din cenusa, simbolizeaza invierea, infinitul si renasterea. Reprezinta trecerea peste greutati, trecerea de la o viata plina de ghinion la o viata fericita. Ea reprezinta oportunitati si puterea de speranta, una dintre cele mai mari forte de ghidare ale umanitatii. Phoenix aduce confort material si noroc celor care au fost urmariti de o serie de ghinioane, le da puterea sa continue, sa supravietuiasca, sa mearga mai departe chiar daca aparent numai este nici o speranta. Aduce norocul unor noi oportunitati in cariera.

Iata cum puteti utiliza tabloul cu Dragon si Pasarea Phoenix in Feng Shui

Amplasati tabloul de Dragon si Phoenix in sectorul Sud-Vest al camerei de zi pentru a impulsiona norocul in casnicie. Asezati-le in sectorul Sud-vest al dormitorului dumneavoastra, daca sunteti in cautarea unui partener de cuplu. Asezati-le in sectorul Nord-Vest pentru a spori oportunitatile de afaceri , norocul patriarhului. Pentru a beneficia de sanatate si relatie buna intre membri familiei, amplasati-le in sectorul Est.

Review-uri

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review
Distribuie mai departe