30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
PND123907
CRISTAL NATURAL

35.00 Lei

Pandantiv confectionat cu pietre semipretioase de Smarald si montura din argint 925. Certificat de garantie si conformitate.

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Pandantiv confectionat cu pietre semipretioase de Smarald si montura din argint 925. Certificat de garantie si conformitate.

Denumire cristal: Smarald

Dimensiune: ~ 15-20mm

Agatatoare si montura: Argint 925

Cristal natural: Da, 100%

Autenticitate: Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC

Fotografiile produsului sunt reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Fiind cristale naturale, nu pot fi toate 100% identice. Primiti un pandantiv asemanator descrierii si fotografiei.

Review-uri

Sortati dupa:
5

Produse f ok
4

Comanda a ajuns cu bine, un pandantiv frumos, montura de argind are un defect in partea de jos si piatra putin cioplita in urma montarii pe montura, in rest foarte frumos.
5

Sunt incantata ! Cu siguranță voi reveni cu o alta comanda.
5

Un pandantiv minunat cu o piatra slefuita in fatete mici intr-un mod delicat si incadrata in argint dupa forma originala. Piatra este cu adevarat absolut deosebita.
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare

Oferta zilei: Lampa din sare de Himalaya pe suport din lemn 2-3 Kg
26% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus pentru scurt timp!