Card Feng Shui Amuleta impotriva tradarilor Kuan Kung 2022

48.00 Lei

+
in stoc
CRD474236
15.00 lei
30 zile

Descriere

Card cu amuleta impotriva tradarilor Kuan Kung (kuan kung) 2021 – Remediu Feng Shui pentru bunastare si protectie.

Pentru cei care fac tranzacții cu risc ridicat sau care lucrează cu persoane, nu aveți nici o modalitate de verificare temeinică în prealabil, purtând amuleta anti-înșelăciune cu Kuan Kung vă asigură că nu sunteți inselati de oameni fără scrupule. Aceasta este o amuletă excelentă pentru oamenii de afaceri și pentru cei care se expun celorlalți care pot fi schimbători sau necunoscuți.

Aceasta este o reprezentare foarte frumoasa a lui Kuan Kung, Zeul chinez al razboiului. EL este descris  purtand haine de lupta, o sabie mare si o pepita.

Se recomanda oamenilor de afaceri, pentru a fi protejati impotriva furturior materiale si intelectuale, impotriva concurentei neloiale

In afaceri Kuan Kung este foarte potrivit pentru a fi amplasat in zona de primire, in apropierea usii de la intrare cu fata catre exterior, pentru a proteja afacerea dumneavoastra de frauda si deturnare de fonduri. El va indeparta concurentii neloiali si va ajuta afacerea dumneavoastra sa prospere. Kuan Kung in pozitie de lupta, va respinge toate energiile negative care va pot afecta.

 

Ce simbolizeaza Kuan Kung in Feng Shui

Kuan Ti, legendarul erou din zilele celor trei regate, este unul dintre cei mai faimosi generali de razboi din istoria Chinei. Onorat ca cel mai bun militar al Chinei, a fost mai tarziu supra numit Kuan Kung zeul razboiului. Astazi Kuan Kung este renumitul protector al tuturor luptatorilor. Se crede ca liderii si oamenii de afaceri care au o infatisare a lui Kuan Kung in spatele lor la locul de munca, nu vor fi niciodata lipsiti de sprijin din partea persoanelor importante. Kuan Kung, prin influentele sale de protectie, in cele din urma a devenit si un simbol al bogatiei. Astfel, el are mai multe roluri si este unul dintre cele mai utile personaje care nu trebuie sa lipseasca din casa, aducand beneficii multiple.

Afisarea unei imagini a lui Kuan Kung la usa principala de la intrare, are rolul de a indeparta pe cei cu intentii rele. El trebuie sa fie intotdeauna plasat cu fata catre intrare, in cazul in care este nevoie de protectie impotriva raului, influentelor negative si a oamenilor cu intentii nu tocmai bune.

Kuan Kung este necesar sa se regaseasca in spatii comerciale sau magazine cu fata catre intrarea principala pentru a asigura victoria in intreprinderi competitive si pentru protectie.

Specificatii

Greutate:
 • 2g
Material:
 • Pastic
Pentru:
 • Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Dimensiuni:
 • 80mm x 50mm x 1mm
Cantitate:
 • 1 buc

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review

Intrebari despre produs

Intrebari

Beneficii
 • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
 • — Transport gratuit peste 119 lei
 • — Certificat garantie si conformitate
 • — Plata in rate
 • — Program de fidelizare
 • — Deschidere colet la livrare
 • — Notificari prin SMS
 • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client