Breloc Feng Shui Amuleta scutului celor trei gardieni celesti 2022, model 1

108.00 Lei

+
in stoc
FNG202232
15.00 lei
30 zile

Descriere


Amuleta scutului celor trei gardieni celesti 2022 – Remediu pentru conflicte si procese, pentru certuri si barfe

Scutul celor 3 Gardieni Celesti este cea mai bună protecție împotriva celor 3 Ucideri, o suferință care aduce 3 tipuri de pierderi – pierderea bogăției, pierderea celor dragi și pierderea numelui bun. Forma circulară a acestui scut reprezintă energia cerească și ori de câte ori cineva se confruntă cu o energie pământească mortală, cea mai bună forță de contracarare este energia puternică a cerului. Pe reversul este o oglindă de alamă, care slăbește energia letală a Pământului și mantra Apariției Dependente, care o împuternicește și mai mult. Semnele animalelor lovite direct de cele 3 Ucideri au nevoie de această amuletă – în 2022, aceștia sunt Sobolanul și Calul. Alte semne care beneficiază de purtarea acestui lucru sunt Bivolul, Mistrețul, Șarpele și Oaia, care sunt loviți indirect de această suferință.

Ce simbolizeaza Cainii Fu si utilizarea lor in Feng Shui

Cainii Fu, in mod normal, vazuti ca o pereche sunt animale mitice si gardieni ai portii ceresti. Se spune ca sunt protectorii influentelor raului. Din cele mai vechi timpuri acesti gardieni de protectie, Cainii Fu au fost amplasati in fata tuturor templelor si palatelor. Astazi o sa ii puteti vedea amplasati in fata restaurantelelor, bancilor. hotelurilor, mall-urilor si magazinelor. Se spune ca oamenii cu ganduri bune pot trece de Cainii Fu nestingheriti, insa celor cu intentii rele si negative le este refuzata intrarea. Cainii Fu sunt hraniti de Chi-ul care intra in acea locatie astfel asigurand o sursa nesfarsita de noroc.
Ce simbolizeaza Pi Yao si utilizarea lui in Feng Shui

Pi Yao este o creatura misitca extrem de puternica si o amuleta norocaosa de bun augur. Este un remediu pe care trebuie sa il aibe oamenii de afaceri si comerciantii care doresc sa isi mareasca veniturile. Nu este de mirare ca figurinele Pi Yao pot fi adesea intalnite in banci, cazinouri, piete de schimb valutar si in companii de mare succes din tinutul oriental. Pe langa aceasta, chinezii adora Pi Yao pentru natura sa protectoare, ascultatoare si loiala. Se spune ca Pi Yao va incerca intotdeauna sa dea tot ce are mai bun pentru a satisface dorintele stapanului sau asigurand protectia sanatatii si bunastarii.
Chi Lin in Feng Shui

Chi Lin, este o creatura legendara cu cap de Dragon, solzi de crap, corp de cal si o coada care contine bucle mici. Acestia sunt uneori numiti calul-dragon, creatura mitica care are o multime de legende si povestiri asociate. O legenda spune ca au fost initial gardieni ai portii cerului. Chi Lin este de asemenea asociat cu patratul Hou Tu, un simbol de nemere utilizate in analiza Feng Shui. Prezenta unui Chi Lin atarge suflul cosmic al Dragonului, care promite semne bune, avere, succes, longevitate, intelepciune, compasiune. Magnificii Chi Lin, se crede ca au abilitati de protectie. Se spune ca daca te uiti in ochii acestora, va vor aduce fericire si noroc.

 

Specificatii

Greutate:
 • 51g
Material:
 • Metal
Pentru:
 • Impotriva accidentelor, Pentru noroc si stare favorabila
Dimensiuni:
 • 100mm x 50mm
Cantitate:
 • 1 buc

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review

Intrebari despre produs

Intrebari

Beneficii
 • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
 • — Transport gratuit peste 119 lei
 • — Certificat garantie si conformitate
 • — Plata in rate
 • — Program de fidelizare
 • — Deschidere colet la livrare
 • — Notificari prin SMS
 • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client