30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
NEU983207
CRISTAL NATURAL

20.00 Lei

Bratara onix negru tub 8mm

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Bratara confectionata cu pietre semipretioase in forma de tub, Onix negru

  • Denumire pietre semipretioase: Onix negru
  • Diametru pietre semipretioase: Tub 8x6mm
  • Lungime bratara: 17 - 21 cm ( la alegere )
  • Sistem de inchidere la alegere.
  • Pozele produsului sunt 100% reale.
  • Cristalul este natural.

Va rugam selectati din meniu lungimea si sistemul de inchidere.

Sisteme de inchidere disponibile: Nod culisant, elastic rezistent, inchizatoare din metal rodiat sau argint sterling 925.

Review-uri

Sortati dupa:
5

Bratara mea de onix a fost exact cum ma asteptam, am preluat-o direct din magazin si sint foarte multumita de ea. Am primit si cadou un cristal de cuartz albastru, pentru care multumesc foarte mult, mi-a placut!
Madincea
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare