30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
YAO388388

50.00 Lei

Bratara Feng Shui - Pi Yao - culoare schimbatoare

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Bratara Feng Shui - Pi Yao - culoare schimbatoare

Dimensiuni Pi Yao: 2,5 x 1,2cm - sfere 10mm

Material: Metal si Onix

Lungime bratara: 17-18cm

Sistem de inchidere: Elastic

Pi Yao este o creatura mistica ce te protejeaza de ghinioane. Este foarte util mai ales celor nascuti in zodia Porcului, cat si celor care se opun "Tai Sui-ului".

Bratara poate fi folosita si ca un remediu pentru abundenta si prosperitate! Se considera ca tot ceea ce inghite, atrage sau "mananca" Pi Yao-ul nu se pierde. Astfel, este un bun protector al finantelor.

 Pi Yao-ul isi schimba culoarea in functie de starea celui care poarta bratara!

Review-uri

Nici o postare găsită

Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare

Oferta zilei: Lampa din sare de Himalaya pe suport din lemn 2-3 Kg
26% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus pentru scurt timp!