Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 3000 lei

In magazinul fizic de cristale StoneMania Bijou din Bucuresti

Achizitioneaza produse in valoare de minim 100 lei din magazinul fizic StoneMania Bijou si poti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 3000 lei!

Giveaway StoneMania Bijou - Voucher 3000 lei

Regulament GIVEAWAY

Secțiunea 1. Organizatorul concursului

Concursul este organizat de: SC STONEMANIA BIJOU SRL cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Carol I Nr. 25, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/271/2013, Cod de înregistrare fiscală RO31078476, telefon: 021 9691, denumită în continuare STONEMANIA BIJOU.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a făcut și informarea inițială.

Angajatilor StoneMania Bijou nu le este permis incercarea cheilor.

Secțiunea 2. Locul și durata desfășurării concursului

Concursul se va desfasura incepand cu data de Miercuri, 23 Martie 2022, ora 08:00 in magazinul fizic de cristale naturale StoneMania Bijou din Bulevardul Carol I Nr. 25, Sector 2, Bucuresti, participarea fiind conditionata de achizitionarea de produse in valoare de minim 100 lei pe un singur bon fiscal. Consursul se va incheia in momentul in care premiul este castigat prin deblocarea lacatului cu cheia potrivita.

Secțiunea 3. Drepturi și condiții de participare

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, care respectă condițiile prezentului Regulament pentru a-și valida participarea. Participarea la această tombolă are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

Pentru a putea participa la Concurs trebuie sa achizitionezi produse in valoare de minim 100 lei, pe un singur bon fiscal, din magazinul StoneMania Bijou.

Fiecare participant are dreptul sa extraga si sa incerce o cheie pentru fiecare 100 lei cheltuiti in magazinul de cristale StoneMania Bijou.

Secțiunea 4. Mecanismul concursului si desemnarea castigatorului

  • In magazin va fi amplasata o cutie in care se va afla un voucher de cumparaturi in valoare de 3000 lei.
  • Cutia amplasata in magazin va fi inchisa cu un lacat.
  • Vor exista 100 de chei plasate intr-o urna dintre care doar una poate deschide lacatul.
  • Orice client care achizitioneaza produse de minim 100 lei pe un bon fiscal are dreptul sa extraga una dintre cele 100 de chei si sa incerce deschiderea lacatului.
  • Pentru fiecare 100 lei cheltuiti, clientul are dreptul sa aleaga o cheie. Ex: Daca valoarea bonului de cumparaturi este 320 lei, clientul are dreptul sa aleaga si sa incerce deschiderea lacatului cu 3 chei.
  • Participantul trebuie sa returneze angajatilor StoneMania Bijou cheile dupa incercarea de deschiderea a lacatului. Aceste vor fi repuse in urna si amestecate cu celalalte.
  • Daca lacatul se va deschide cu cheia extrasa, participantul va fi declarat castigatorul voucherului si concursul se va incheia.

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa achizitionezi produse in valoare de minim 100 lei pe un singur bon fiscal, din magazinul fizic de cristale StoneMania Bijou.

 Sectiunea 5. Premiile concursului

Premiul concursului este un voucher in valoare de 3000 pentru cumparaturi in magazinul fizic StoneMania Bijou dn Bucuresti, Bulevardul Carol I Nr. 25, Sector 2.

Voucherul poate fi folosit pentru achizitionarea oricaror produse aflate in magazinul fizic. Acesta trebuie folosit in integralitate pe un singur bon fiscal. Voucherul poate fi folosit in termen de 10 zile calendaristice de la data castigarii.

Secțiunea 6. Protecția datelor personale

Pentru a participa la aceasta Tombola nu este necesar sa furnizati nicio informatie cu caracter personal.

Secțiunea 7. Încetarea concursului

Prezentul concurs va înceta de drept in momentul in care lacatul este deschis de un participant care a indeplinit toate conditiile de participare.