Retur in 30 de zile


StoneMania Bijou va pune la dispozitie serviciul "Retur in 30 de zile".

Pentru ca vrem sa fiti 100% multumiti de produsele achizitionate de la noi, va oferim posibilitatea returnarii in 30 de zile calendaristice, fara niciun motiv, atat produsele livrate prin curier cat si daca ati cumparat direct din Showroom-ul nostru! Daca pur si simplu v-ati razgandit sau alegerea facuta va nemultumeste aveti 30 de zile la dispozitie din momentul achizitiei, pentru a cere returnarea contravalorii in cont sau inlocuirea cu un alt produs.

Posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata aici: OUG 34/2014

Serviciul ''Retur in 30 de zile'' este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la stonemania.ro (SC STONEMANIA BIJOU SRL).

Se poate returna orice produs cumparat, din orice motiv, in maxim 30 de zile calendaristice de la data achizitiei.

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.


Conditii de returnare in termenul de 30 de zile din momentul achizitiei:

 • Produsul trebuie sa fie in stare buna, fara lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.
 • Produsul trebuie returnat impreuna cu certificatul de garantie si o copie a facturii.
 • Este necesar ca produsele ce urmeaza a fi returnate sa fie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.
 • Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
 • Daca in cazul achizitiei a fost generat un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

* Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzul acceptarii returului.

Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila vizualizarea si analizarea detaliata, nu se supun ordonantei OUG 34/2014.


Cum returnez un produs ?

In cazul in care doriti returnarea unui produs este necesar sa urmati pasii de mai jos:


 • Clientii care au cont inregistrat pe site:
 1. Clientii care au cont inregistrat pe site pot face cererea de retur direct din contul de client, accesand "CERERE DE RETURNARE": aici.
 2. Asteaptati aprobarea cererii de catre un administrator StoneMania Bijou.
 3. Impachetati produsele intr-un ambalaj antisoc, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului.
 4. Puteti preda personal produsul in magazin sau il puteti expedia la adresa: Bulevardul Carol I Nr. 25, sector 2, Bucuresti, catre SC STONEMANIA BIJOU SRL.
 5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, StoneMania Bijou nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Va recomandam sa trimiteti coletul prin aceeasi firma de curierat cu care livram si noi, Fan Courier, a sigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

 • Clientii care nu au cont inregistrat pe site:
 1. Clientii care nu au cont inregistrat pe site, sau doresc completarea formularului de retur manual, este necesar sa descarce si sa completeze formularul de aici.
 2. Impachetati produsele intr-un ambalaj antisoc, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului.
 3. Puteti preda personal produsul in magazin sau il puteti expedia impreuna cu cererea de returnare la adresa: Bulevardul Carol I Nr. 25, sector 2, Bucuresti, catre SC STONEMANIA BIJOU SRL.
 4. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, StoneMania Bijou nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Va recomandam sa trimiteti coletul prin aceeasi firma de curierat cu care livram si noi, Fan Courier, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.


Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, va rugam sa completati contul IBAN in momentul inscrierii "Cererii de returnare". Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor .

* Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Ne puteti scrie si la adresa contact@stonemania.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0766 613 696.

Daca optati pentru restituirea contravalorii produsului, conform legii, suma se returneaza in 14 zile, insa incercam sa restituim banii in 3 zile lucratoare. Pentru comenzile achitate cash la curier, contravaloarea produselor se returneaza intr-un cont IBAN furnizat de dumneavoastra in "Cererea de returnare". Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.


Oferta zilei: Lampa din sare de Himalaya pe suport din lemn 2-3 Kg
26% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus pentru scurt timp!