30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
JSP874233

30.00 Lei

Piatra semipretioasa naturala slefuita manual, Jasp policrom slefuit 57x46x20mm A3. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Piatra semipretioasa naturala slefuita manual, Jasp policrom slefuit 57x46x20mm A3. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Denumire cristal: Jasp policrom

Dimensiune: 57x46x20 mm

Greutate: 61 Grame

Provenienta: Brazilia

Cristal natural: Da, 100%

Autenticitate: Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC

Pozele produsului sunt reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Cristalul este unicat, primiti exact produsul prezentat in fotografie!

Review-uri

Sortati dupa:
5

Cred ca aveti multi prieteni.Sunt unul dintre ei,am primit o reducere si un cadou care m-a bucurat foarte mult .Personalul magazinului-comportament deosebit,nu pot spune decat lucruri frumoase despre dvs.felicitari
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client