30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
FIG631855

30.00 Lei

Piatra semipretioasa naturala slefuita manual, Elefant jasp figurina gravata 45mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Piatra semipretioasa naturala slefuita manual, Elefant jasp figurina gravata 45mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Denumire cristal: Jasp

Dimensiune: ~45x30x18mm

Greutate: ~30 Grame

Cristal natural: Da, 100%

Autenticitate: Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC

Pozele produsului sunt reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Fiind cristale naturale, nu exista doua produse identice. Primiti o figurina asemanatoare descrierii si fotografiei.

Review-uri

Sortati dupa:
4

Produsul este OK. Un pic mai închisă culoarea decât în poza de pe site - care mi-ar fi plăcut mai mult - dar înțeleg că fiecare figurină în parte are specificul ei.
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client