30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
NIG562353

75.00 Lei

Piatra semipretioasa naturala, autentica, Ametist Brandberg 31x20x15mm C13. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Piatra semipretioasa naturala, autentica, Ametist Brandberg 31x20x15mm C13. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Denumire cristal: Ametist Brandberg

Dimensiune: 31x20x15mm

Greutate: 10,17 Grame

Provenienta: Namibia, Africa de Sud

Cristal natural: Da, 100%

Autenticitate: Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC

Pozele produsului sunt reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Cristalul este unicat, primiti exact produsul prezentat in fotografie!

Fotografia a fost facuta la lumina soarelui!

Review-uri

Sortati dupa:
5

frumos,ca in poza
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie